Köpa valp

För att valpköpet ska bli så bra som möjligt för alla parter vill vi att ni är medvetna om följande innan ni kontaktar oss:

-Vi vill att du är medveten om att Jack Russelln är en aktiv ras som behöver både fysisk och mental motion för att må bra. Självklart prioriterar vi köpare som vill träna och tävla med sin hund i valfri gren och också gärna ställa ut den.

-Vi vill att ni som valpköpare låter patellakontrollera och ögonlysa er hund samt göra BPH med er hund efter den blivit ett år gammal.

– När ni tar kontakt med oss vill vi att du berättar om dig själv, vilket liv du kan erbjuda en valp och vad du tänkt träna med och aktivera din hund genom.

Observera att vi INTE säljer valpar:
* innan de blivit 8 veckor gamla
* till någon som är allergisk
* mot avbetalning
* till någon som tänkt ha sin hund ensam hemma hela eller större delen av dagen
* till familj där barnen ska ha huvudansvaret hela eller delar av dagen
* som ska ges bort i present


-Om du är intresserad av att köpa valp från en kull som ännu inte är född så sätter vi upp er på intresselista. Det är sedan upp till dig att ha koll på vår hemsida & FB-sida och sedan höra av dig igen inom fem dagar från kullen är född och bekräfta att du är fortsatt intresserad. Annars tappar du din plats i kölistan.

– Vi meddelar vilka som blir erbjudna att köpa valp ur den aktuella kullen då valparna är ca en vecka gamla.

-Vi fördelar vilken valp som ska få flytta till vilket hem då valparna är ca 5 veckor gamla, ibland något senare, ibland något tidigare. Detta för att säkerställa att rätt valp hamnar hos rätt familj. Vi fördelar valparna utefter era önskemål om kön, färg, mentalitet samt vad ni är intresserade av att aktivera er valp genom.

-Vi tar alltid handpenning vid köp av valp och det är först då den är betald som man har bokat/tingat sin valp. Handpenningen återfås inte vid ånger eller andra orsaker som gör att du som köpare backar från köpet.

-Självklart är det högst önskvärt att vi får träffa dig som köpare innan du bokar valp hos oss!

-Valpen ska hämtas då den är 8 veckor gammal om inget annat avtalats innan man tingat valpen. Har inte valpen hämtas inom en vecka från utsatt leveransdag hävs köpet och handpenningen återfås då inte

-Vi förbehåller oss rätten att välja våra valpköpare