Köpa Jack Russell valp

För att valpköpet ska bli så bra som möjligt för alla parter vill vi att ni är medvetna om följande innan ni kontaktar oss:

-Vi vill att du är klar med ditt rasval och har bestämt dig för en Jack Russell innan du kontaktar oss om valp samt att du läst på om rasen så att du baserar ditt val av ras på rätt anledningar

-Vi vill att du är medveten om att Jack Russelln är en aktiv ras som behöver både fysisk och mental motion för att må bra.

– När ni tar kontakt med oss vill vi att du berättar om dig själv, vilket liv du kan erbjuda en valp och vad du tänkt träna med och aktivera din hund genom.

Observera att vi INTE säljer valpar:
* innan de blivit 8 veckor gamla
* till någon som är allergisk
* mot avbetalning
* till någon som tänkt ha sin hund ensam hemma hela eller större delen av dagen
* till familj där barnen ska ha huvudansvaret hela eller delar av dagen
* som ska ges bort i present


-Om du är intresserad av att köpa valp från en kull som ännu inte är född så sätter vi upp er på intresselista. Det är sedan upp till dig att ha koll på vår hemsida & FB-sida och sedan höra av dig igen inom fem dagar från kullen är född och bekräfta att du är fortsatt intresserad. Annars tappar du din plats i kölistan.

– Vi meddelar vilka som blir erbjudna att köpa valp ur den aktuella kullen då valparna är ca en vecka gamla.

-Vi tar alltid bokningsavgift vid köp av valp och det är först då den är betald som man har bokat/tingat sin valp. Bokningsavgiften återfås inte vid ånger eller andra orsaker som gör att du som köpare backar från köpet. Självklart vill vi träffa dig som köpare innan du får boka valp hos oss!

-Om du har specifika önskemål hos en valp som inte kan avgöras (tex färg och pälsslag) så får du antingen chansa och boka en valp genom att betala bokningsavgiften eller avvakta tills detta syns. Men observera att vi inte håller en valp åt någon utan att bokningsavgiften är betald och du riskerar då att bli utan valp.

-När du bokat en valp är du välkommen att hälsa på valparna vid ett eller flera tillfällen. Har man bara möjlighet at komma och besöka oss vid ett tillfälle så är det lämpligt att göra det då valparna blivit 5-6 veckor.

-Vi fördelar vilken valp som ska få flytta till vilket hem då valparna är ca 5-6 veckor gamla, ibland något senare.
Detta för att säkerställa att rätt valp hamnar hos rätt familj. Vi fördelar valparna utefter era önskemål om kön, färg, mentalitet samt vad ni är intresserade av att aktivera er valp genom.

-Valpen ska hämtas då den är 8 veckor gammal om inget annat avtalats innan man tingat valpen. Har inte valpen hämtas inom en vecka från utsatt leveransdag hävs köpet och bokningsavgiften återfås då inte

-Vi visar normalt inte våra hundar för dem som är nyfikna på rasen men självklart kan vi svara på frågor om rasen via mail. Om du vill ha mer information om rasen hänvisar vi till Svenska Kennelklubben, som har mycket bra information. Det är också bra att besöka en utställning om man vill träffa flera hundar av rasen innan man tar ett beslut.

-Vi förbehåller oss rätten att välja våra valpköpare